Snart kan du ha en köksspecialist från oss hemma hos dig. Kostnadsfritt och utan köptvång.

Det är hemma hos dig, i ditt kök, som de verkliga förhållandena råder. Det infallande ljuset, belysningen, golvet, tapeterna, med mera påverkar hur du slutligen till exempel upplever en kökslucka. Därför tar vi med oss prover på modeller, material och kulörer vid våra hembesök. Så att du kan välja baserat på verkligheten.  

Hemma i lugn och ro kan du berätta om dina funderingar och önskemål. Vi tar en sak i taget, så att du får en heltäckande lösning, från planlösning och funktion till stil, känsla och utseende. Självklart går vi även igenom hur praktiska saker görs, som mätning och montering. Vi får ofta höra att man uppskattar att vi är grundliga och tydliga. Vi tror att alla tjänar på det.

Ett hembesök är guld värt. Det är kostnadsfritt. Det finns inga köptvång, bara bekväm service. 

Boka hembesöket direkt. Fyll i nedan, så hörs vi snart.

Genom att boka ett hembesök och därmed lämna personuppgifter till Västkustkök, godkänner ni att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Med svensk kvalitet i grunden och passion för det vackra skapar vi kök att vara stolt över.

Vi på Västkustkök i Göteborg brinner för att kombinera det vackra med det praktiska. Sedan starten 2006 har vi haft service, design och kvalitet som våra ledstjärnor. Det gör att vi är noggranna, håller vad vi lovar och att du får hjälp hela vägen. Välkommen till Västkustkök i Göteborg!