Integritetspolicy för
Västkustkök i Göteborg

Vi på Västkustkök i Göteborg är måna om att skydda och respektera våra kunders integritet enligt Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation). Nedan beskriver vi hur vi behandlar uppgifter vi samlar in på vår webbplats.Denna integritetspolicy kan komma att ändras i samband med att vi utvecklar vår webbplats och/eller när lagen ändras.

Hur vi samlar information
När du skickar in dina kontaktuppgifter till oss i funktionen “boka hembesök“, behandlar och sparar vi den informationen enbart för att kunna kontakta dig gällande mötesbokning.Vi tar automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.Den information vi samlar in från dig kan användas för att göra din upplevelse personlig, tillhandahålla anpassade annonser, förbättra vår webbplats och föra statistik över besök och användande.

Varför vi samlar information och hur vi skyddar den
Västkustkök samlar endast in information om dig som privatperson eller företag för att kunna erbjuda, upprätthålla och tillhandahålla våra tjänster. Vi behandlar dina uppgifter med största försiktighet och vidtar lämpliga åtgärder för att de blir behandlade så som vi beskriver här och i enlighet med lag. På vår webbplats ges du möjlighet att skicka in dina kontaktuppgifter till oss för att bli kontaktad. Dessa uppgifter använder vi endast för att kunna kontakta dig för att kunna boka ett möte. Genom att skicka in dina kontaktuppgifter till oss godkänner du att uppgiften används i enlighet med vår integritetspolicy. Du har givetvis rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig samt att få dessa uppgifter korrigerade eller raderade. Du behöver bara kontakta oss!

Utlämning av information till tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter, förutom till återförsäljare och betrodda tredjeparter som tillhandahåller de tjänster som krävs för att driva vår webbplats eller tillhörande system och program.

Ditt samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du innehållet i vår integritetspolicy och hur vi kan komma att använda personuppgifter vi samlar in eller på annat sätt får skickade till oss genom denna webbplats.

Med svensk kvalitet i grunden och passion för det vackra skapar vi kök att vara stolt över.

Vi på Västkustkök i Göteborg brinner för att kombinera det vackra med det praktiska. Sedan starten 2006 har vi haft service, design och kvalitet som våra ledstjärnor. Det gör att vi är noggranna, håller vad vi lovar och att du får hjälp hela vägen. Välkommen till Västkustkök i Göteborg!