Köksinredning —
Bänkskivor

Bänkskivor

Hos Västkustkök i Göteborg har vi en mängd bänkskivor av olika material. Laminat, natursten och massivt trä tillhör de populäraste materialen. De är både tåliga och pryder sin plats. Hitta din favorit i vårt stora utbud. Ett axplock kan du ser här nedan. Resten visar vi gärna!

Natursten - bänkskivor

Natursten är den tidlösa vinnaren. Vackert liksom nästintill för evigt outslitligt och väldigt praktiskt. Interiörmässigt finns det natursten som lyfter alla kök.

Massivt trä - bänkskivor

Massivt trä skänker köket naturens vackra rikedom och tidlösa lugn. Känslan trä ger är oslagbar för många. Hos Västkustkök i Göteborg har vi ett stort urval av träslag där du kan hitta din favorit.

Laminat - bänkskivor

Egenskaper som tålighet och slitstyrka är karaktäristiska för bänkskivor av laminat. Laminat imiterar oerhört väl andra material som olika marmortyper och en mängd träslag. Med laminat kan du även få dina bänkskivor i spännande kulörer och nyanser, möjligheterna är många.

Nytt kök eller köksrenovering? Vi har bänkskivor för alla tillfällen.

Är du på väg att förnya köket, det vill säga byta köksluckor och kanske lådor och bänkskivor? Eller står du inför en "total makeover", med andra ord att förändra köket från grunden, riva ut det gamla och göra hela köket nytt? Oavsett omfattning så skräddarsyr vi dina nya bänkskivor för perfekt passform.


Sten - Bianco Carrara
Sten - Viscount White
Sten - Bianco Sardo
Sten - Bohus Grå
Sten - Bohus Röd
Sten - Steel Grey
Sten - Nero Angola
Sten - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Trä - Ek Snö Helstav
Trä - Ek vit
Trä - Ek Skiffer
Trä - Ek Hårdvax Helstav
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Valnöt Svart Hårdvax
Trä - Ek Svart Helstav
Trä - Ek Svart Ebony

Med svensk kvalitet i grunden och passion för det vackra skapar vi kök att vara stolt över.

Vi på Västkustkök i Göteborg brinner för att kombinera det vackra med det praktiska. Sedan starten 2006 har vi haft service, design och kvalitet som våra ledstjärnor. Det gör att vi är noggranna, håller vad vi lovar och att du får hjälp hela vägen. Välkommen till Västkustkök i Göteborg!