Köket, hjärtat i Göteborgs hem.
Västkustkök fixar nytt kök och nya köksluckor.

Ett nytt kök ska kännas skönt i magen.
Förvänta dig det allra bästa från Västkustkök.

Vi på Västkustkök arbetar bara med kvalitetsprodukter, därför har vi valt svenska Creoform Kök som leverantör av all vårköksinredning. Det gör att vi i alla lägen erbjuder svensktillverkade kök där allt skräddarsys för dig. Du får dessutom välja ur ett av marknadens största utbud. Allt till riktigt bra priser.

Med känsla av platsbyggt. Ett nytt kök utöver det vanliga.

Med sekelskifteskökens platsbyggda känsla, men med något striktare utformning. Smäckra omsorgsfullt placerade lister mellan köksskåp och kökslådor förstärker upplevelsen av platsbyggt. Väl tilltagna arbetsytor skänker utrymme för såväl lustfylld, engagerad matlagning som avslappnad samvaro.

Köksö med möjligheter. Ett nytt kök utformat med minimalism.

Släta stora köksluckor för det minimalistiska intrycket. Stilrent i valet av knoppar och handtag. Kulören blev högtflygande duvblå, men du väljer lika gärna en jordton. Kravet på köksön var - skapa en härlig mötesplats för hela familjen! Milano är en modell i vår storstadsserie.

Skräddarsytt för livets goda. Med känslan av det platsbyggda köket.

Miljön från sekelskiftesköken. Med den platsbyggda känslan med sin rustika och gedigna framtoning. Där alla kökslådor och köksluckor är infällda. Med genomtänkta förvaringsutrymmen där allt får plats. Utrustat med väl tilltagna arbetsytor. Med tidlös skönhet, precis som förr, från golvsocklar till takanslutningar.

Inbjudande stora ytor, med stilren minimalism.

Ett vilsamt kökslandskap med harmoniska linjer, skapade med stora släta köksluckor och stilistiskt rena knoppar och handtag. En minimalistiskt stil som ofta benämns bistro.

Med infällda grepp av aluminium och elegant högglans i vitt.

Den infällda greppen ger trots, eller ska vi säga tack vare, sin lågmäldhet verklig karaktär till köket. En dans i sober elegans med högblankt vitt. Halvmatt utförande är också en möjlighet. Paris ingår i vår serie av storstadsmodeller.

Ett nytt kök med storstadskänsla. Med minimalism som grundpelare.

Släta, stora ytor. Långa oavbrutna horisontella linjer där bredare köksluckor och kökslådor skapar det lite striktare utseendet. Utanpåliggande handtag eller knoppar har överlämnat sin traditionella plats åt de infasade greppen. Allt för att förstärka minimalismen och storstadskänslan.

Romantik i lantlig stil.

Celestin är ett av våra populära kök där den romantiska tonen genomgående präglar detaljerna. I vitrinskåpen samsas raka och kryssade spröjs effektfullt. Skräddarsydda vägghyllor för fristående montering och underbart vackra krönlister gör att du kan skapa ett verkligt stämningsfullt kök.

Grön skön skogskänsla.

Här är kulören som skogen själv skulle kunna ha valt, en lågmäld grönskön variant hämtad från de djupa skogarnas stillhet. Faktum är att just det här köket är uppfört i ett skogsområde med få grannar och naturen inpå knuten. Den platsbyggda känslan har vi åstadkommit med lister mellan, under och över köksskåpen.

Älskade trä, så lantligt rustikt.

Köksluckor av massivt trä blev det naturliga valet här. Allt för att samspela med det rustika i de framhävda takbjälkarna, köksgolvet av gamla trätiljor och den murade tegelväggen. Bostaden var ursprungligen ett gammalt sädesmagasin. Där köket nu varmt bjuder in låg tidigare den dragiga drängbostaden.

Rustik sekelskifteskänsla.

En pärlspontad väggpanel är uppsatt för att skapa harmoni med köksvitrinernas uppåtsträvade pilastrar. Vägghyllan är skräddarsydd för utrymmet mellan köksfönstret och köksskåpen. Med en spishäll monterad i köksön och en takhängd fläkt ovanför blir matlagningen både enklare och skönare.

Västkustkök hjälper dig hela vägen till ett nytt kök. Lika modernt som praktiskt.

Ett nytt kök från oss ska helst överträffa dina förväntningar. Samtidigt som det är modernt ska det ha den rätta känslan och vara både praktiskt och tåligt. Ett kök som du trivs i och som du stolt visar upp. Gillar du den platsbyggda känslan från sekelskiftesköken? Vi ordnar det också.

—1

LYHÖRD GUIDNING

Vi guidar dig genom stilar, modeller, färger och material, samtidigt som vi hjälper dig att hitta planlösningen för dina behov. Du får hjälp hela vägen. Om du vill genom hembesök.

—2

SKRÄDDARSYTT

Allt i vårt sortiment kan skräddarsys för dig och måtten som ditt kök har. Vi mäter hemma hos dig och ser till att allt blir som det ska. Du får ett nytt kök anpassat för just dig.

—3

SVENSKTILLVERKAT

Ditt kök tillverkas här i Sverige. Fabriken där köken görs är familjeägd och vi vet hur mycket de månar om kvaliteten. Det är faktiskt därför vi valt dem.

—4

EXPERTMONTERAT

Vi ombesörjer att monteringen av ditt kök görs enligt konstens alla regler och att ditt nya kök blir klart i tid. Sedan återstår invigningen!

Kostnadsfritt hembesök utan köptvång. Boka nu!

Hör av dig så får du all hjälp som behövs!

Kökstillbehör som ger ett nytt kök det lilla extra.

Ett kök från oss på Västkustkök i Göteborg ska känns bekvämt längre. Köksinredningen hos oss är därför omsorgsfullt utvald, speciellt med form, funktion och kvalitet i åtanke. Vi gillar det genomtänkta och tror att du också uppskattar sådana lösningar i köksinredningen. Kökslådor med smart lådinredning till exempel. Eller hörnskåpsutdrag med antiglidyta på hyllplanen. Vardagslivet ska vara smidigt.

Laminat - Smoke Quarstone
Comfort
Laminat - Vit
Pendel
Schock Napos
Tandem
Laminat - Quartz Stone
Intra Barents
Kökslåda med bestickinsats och knivblock
Revo 90
Intra Mega
Intra Eligo
Trä - Ek vit
Laminat - Marmor Beige
Rustik
Laminat - Quartz Stone
Damixa Rowan Pro
Intra Eligo
Svart - knott 111 & skål 112
Tender
Krom 35, 34 & 33

Med svensk kvalitet i grunden och passion för det vackra skapar vi kök att vara stolt över.

Vi på Västkustkök i Göteborg brinner för att kombinera det vackra med det praktiska. Sedan starten 2006 har vi haft service, design och kvalitet som våra ledstjärnor. Det gör att vi är noggranna, håller vad vi lovar och att du får hjälp hela vägen. Välkommen till Västkustkök i Göteborg!